Одяг великих розмірів - як обрати одяг?

Великий одяг - для Великих людей! Вся концепція роботи інтернет-магазину одягу великих розмірів побудована на розумінні проблем «пишних» людей, і умінні ці проблеми вирішити. Потрапивши в такий магазин, Ви отримаєте не тільки красивий, елегантний, стильний та зручний одяг великих розмірів, Ви знайде упевненість в собі, і гідне «ограновування» своєї фігури. Одяг для повних, в якому Вам буде приємно і комфортно, розроблений спеціально для потреб і проблем Великих людей. Він покликаний не тільки приховувати недоліки фігури і захищати тіло повної людини, а й виражати внутрішній світ власника.

Ось деякі поради для чоловіків, які хочуть придбати одяг великих розмірів:

- Варто упевнитися в тому, що Ваші речі не тиснуть. Одяг повинен сидіти ідеально. Занадто вузький одяг великих розмірів буде лише привертати увагу до всіх Ваших недоліків, що не є добре. Аналогічно занадто вільний одяг буде обвисати, приховуючи проблемні місця, але при цьому надаючи Вам вид більше, ніж Ви є насправді.

- Не підходить також одяг з великим геометричним малюнком. Ідеальним візерунком будуть вертикальні лінії, що подовжують тіло або дрібний візерунок.

- Спустошує кишені. Не варто пхати в кишені все підряд. Радикальним рішенням буде просто зашити кишені на штанах. Дане рішення дозволить зменшити видиму ширину талії.

- Одягайте сорочки з V - подібним вирізом. Він дозволяє створити ілюзію більш тонкої шиї.



↑↑↑ В начало страницы ↑↑↑